Zahtjev za aktivaciju WSpay™ usluge / Privatni iznajmljivači smještaja

Podaci o privatnom iznajmljivaču

WSPayAPP za privatne iznajmljivače

WSPayAPP za privatne iznajmljivače omogućuje privatnim iznajmljivačima da rade naplatu rezervacije smještaja putem kreditnih i debitnih kartica u realnom vremenu.

Za ugovaranje usluge WSPayAPP-a potrebno je OBAVEZNO uz ovaj on-line Zahtjev dostaviti i sljedeću dokumentaciju:

  • Fax ili Scan ili sliku - Rješenja o djelatnosti iznajmljivača - rješenje o kategorizaciji objekta
  • Fax ili Scan ili sliku -Ugovor o aktiviranju kunskog žiro računa poslovne banke iznajmljivača – IBAN račun
  • Fax ili Scan ili sliku - osobne iskaznice
  • KYC obrazac popunjen i ovjeren od strane iznajmljivača, potencijalnog Ugovornog partnera PBZ Carda

Slanjem ovog zahtjeva prihvaćaju se Opći uvjeti korištenja Wspay-a, kao i posebni uvjeti definirani ovim Zahtjevom. Posebni uvjeti koji se definiraju ovim zahtjevom su cijena i način korištenja usluge.

Usluga se koristi isključivo za potrebe privatnih iznajmljivača za naplatu rezervacije smještaja u sobama i apartmanima od gosta putem usluge WSPayAPP za privatne iznajmljivače.

Cijena korištenja usluge WSPayAPP je 238,00 KN + PDV godišnje te 5,00 KN po autoriziranoj transakciji sa uračunatim PDV-om.

Uz osnovnu licencu moguće je dougovoriti:

Dodatnu licencu za MOTO transakcije - 238,00 KN godišnje + PDV i 5,00 KN s PDV-om po transakciji
MOTO, odnosno transakcije bez prisutnosti kartice (Non Card Present) po uvjetima koje definira kartičar zajedno s WSpay-om, omogućuju naplatu ugovorenog iznosa bez prisutnosti vlasnika kartice, a na temelju prihvaćenih uvjeta iznajmljivača i vlasnika kartice. Ovaj način naplate kartica omogućuje naplatu "No Show" rezervacija, kao i ostalih troškova koje gost izričito pristaje platiti na ovaj način.

WSPayPayPal (pridruživanje PayPal računa u WSpay, pregled, naplata i povrat transakcija kroz WSpay sučelje) - 304,00 KN godišnje + PDV
Obvezno je da iznajmljivač ima otvoren PayPal Business račun kod PayPal-a. Aktivacija ove usluge omogućuje gostu da na jednom mjestu izabere njemu najprikladniji način plaćanja.

Nakon što nam pošaljete ovaj Zahtjev i potrebnu dokumentaciju, kontaktirati će Vas WSPay - Web Studio sa daljnjim uputama za aktivaciju usluge.

Ugovaramo korištenje sljedećih usluga:

Autorizacija i naplata KREDITNIH kartica

Autorizacija i naplata DEBITNIH kartica

Dodatne WSpay™ usluge

Napomene

Web shop će koristiti WSpayFormu

Upis broja kartice se radi na stranicama WSPay™-a. Boje WSPayForme je moguće prilagođavati kroz administratorsko sučelje bojama stranica trgovine.

U ovom slučaju nije potrebno registrirati vlastiti SSL certifikat.

Web shop će koristiti WSpayAuto komunikaciju

Upis broja kartice se radi na stranicama web shopa, koji komunicira s WSPay™ uslugom putem XML-a.

Web shop mora posjedovati vlastiti SSL certifikat, te biti usklađen sa PCI DSS standardima.

Tip autorizacije naplate

Bez potvrde / predautorizacije - naplata kartica se radi odmah po autorizaciji i ne preporuča se za trgovine koje moraju provjeriti stanje naručenih artikala na skladištu prije dostave kupcu.

S potvrdom / predautorizacijom - omogućuje da se autorizirani iznos naknadno naplaćuje tj. potvrđuje prije same isporuke.

Prihvaćamo ECI 7 transakcije na svoju odgovornost

ECI 7 transakcije su transakcije koje Visa autorizira, ali ne garantira plaćanje autoriziranog iznosa iako je 3D secure autorizacija napravljena.

Anti Spam provjera

Anti spam provjera služi kao zaštita od automatiziranih računalnih skripti. Točan odgovor na anti spam pitanje potvrđuje sustavu da obrazac popunjava osoba.